A játékban 2-6 fős csapatok vehetnek részt. Amennyiben 6-nél többen kívánnak játszani, úgy több csapatot érdemes kialakítani.

A játékra a misztiqum.hu weboldalon vagy a +36 70 231 7070 telefonszámon, 10 és 18 óra között lehet jelentkezni és időpontot foglalni. A lefoglalt időpont előtt 10 perccel a helyszínen meg kell jelenni, a legfontosabb instrukciók megbeszéléséhez. Ha a lefoglalt időre nem érkezik meg a csapat, a késlekedés a játéidőből kerülhet levonásra.

A foglalás lemondására legkésőbb 12 órával a foglalt időpont előtt van lehetőség az online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül vagy telefonon. Amennyiben 12 órán belül kerül lemondásra a foglalás vagy a lefoglalt időpontra nem érkezik meg a csapat, úgy 5.000 Ft foglalási díjat számolunk fel a fenntartott hely és más vendégeinkre való tekintettel.

A játék megkezdése előtt a részvételi díjat meg kell fizetni. Üzleteinkben készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Számla: számlaigénylést a FOGLALÁS LEADÁSAKOR szükséges előre jelezni! A számlát elektronikus úton tudjuk küldeni, így a helyszínen már nem áll módunkban kiállítani.

14 év alatti gyermekek csapatában minimum 1 fő felnőtt (18 év feletti) játékosnak kell lenni, aki felel a játék és biztonsági szabályok betartásáért.

A játék folyamata: A csapat néhány fontos információ után belép a játéktérbe, melynek ajtaját ezt követően a játékvezető kívülről bezárja. Feladat a kijutás, melyre egy adott időtartam áll rendelkezésre. Amennyiben nem sikerül kijutni, a játékvezető jelzi a játékidő végét, kívülről kinyitja az ajtót és a játék véget ér. A helyszín döntően korhű módon van berendezve, ezért fokozott figyelmet kell fordítani a balesetveszélyre. A feladatok megoldásához jelentős fizikai erő kifejtésre nincs szükség, ezért erőszakos nagy erőhatást az egyes játékok során tilos kifejteni. Valamennyi feladatot logikai úton a hozzá tartozó eszköz, szerkezet rendeltetés- szerű használatával meg lehet oldani. A játékvezető kamerák segítségével nyomon követi a játékot, és ha erőszakos cselekedeteket, a játékszabályzattól eltérő vandál viselkedést tapasztal, először figyelmezteti a játékost, majd leállítja a játékot.

A szabadulószobában elhelyezett tárgyakat a teremből kivinni tilos.

Ha a játék berendezésében, eszközeiben kárt okoz a játékos, köteles azt megfizetnie.

A játéktéren alkohol hatása alatt álló személyek nem tartózkodhatnak.

A játékszabályok bármely pontjának megszegése esetén, a játékmester leállíthatja a játékot és távozásra szólíthatja fel a csapatot.

Tilos a játéktérbe tűzgyújtó eszközt bevinni és azt használni.

A játék során nincs szükség elektromos kapcsolóhoz, dugaszoló aljzathoz vagy vezetékhez nyúlni, vagy azt érinteni. Szabadon hagyott nagy feszültségű elektromos szerelvény, berendezés a játéktérben nem található.

A játék jellegéből adódóan korlátozott fényerejű eszközök állnak rendelkezésre, ezért a játékterületen való mozgásnál fokozott figyelem szükséges.

A JÁTÉKRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSSEL A JÁTÉKSZABÁLYOKAT AZ ÖSSZES JÁTÉKOS ELFOGADJA.