Ha családi napot, fesztivált, céges csapatépítőt vagy bármilyen eseményt szervezel, és szeretnéd gazdagítani a misztiqum adta lehetőségekkel, mobil játékainkkal vagy akár egyedire szabott új játékainkkal is vállalunk kitelepülést.

Céges rendezvényekre, családi vagy baráti összejövetelekre, szervezetfejlesztő rendezvényekre is különböző szolgáltatásokat tudunk biztosítani.

Otthoni játékaink közül  a "Szabadítsatok ki" társasjáték és a "Meghívás egy misztikus vacsorára" nyomozós játékunk teljes mértékben mobilis, így bármilyen rendezvényre kitelepíthetők.

A játék automatikus, így saját kezűleg is lebonyolítható, de akár kérhető játékmesterrel is.

Az "Ókori Ereklyék Fosztogatói" szabadulósátor egy mobil szabadulószobánk, amit bárhol képesek vagyunk felállítani és berendezni. Szabadtéren sátor formájában is meg tudjuk valósítani, beltéren pedig gyakorlatilag bármilyen zárható helyiségben.

EGYIPTOMI SÁTOR

Ha szabadtéri rendezvényt szervezel és szeretnéd gazdagítani a MisztIQum adta lehetőségekkel, szabadtéri játékokkal is vállalunk kitelepülést! Akár egy saját ötleted szeretnéd megvalósítani, vagy akár a rendezvény témájához szeretnéd alakítani bármely szolgáltatásunkat, keress minket bizalommal!
Jelenleg működő szabadtéri játékunk "A 7 Pecsétes Titok", aminek a lebonyolítása bárhol megoldható (akár beltéren is), a már meglévő eredeti, de akár egyénre szabott történettel is.

"Veszprémet gyakran nevezik ezeréves városnak is. Bár a mai város települési előzményei csak a 9. és a 15. század között jöttek létre, Veszprém ismert történelme csaknem 7000 évre nyúlik vissza!

A legenda szerint, minden évezredben készítettek egy pecsétet városunkban, melyekkel egy ősi titkot zártak le… Mi lehet ez a Titok? Talán egy kód? Egy név? Egy jelszó?

Segítsetek felfedni a Titkot és találjátok meg a pecséteket! Nem lesz könnyű dolgotok, ugyanis minden pecséthez egy talányon keresztül vezet az út. Ha sikerül megfejteni őket, meglesznek a pecsétek is! A hátoldalon található térkép segíteni fog…

Sok sikert és jó utat!"

SZABADTÉRRE

Légy a MisztIQum partnere és nyisd meg saját szabaduló szobádat egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban! Tervezd pályádat a világ bármelyik országában, velünk könnyebb dolgod lesz!

Hogyan tudunk segíteni Neked, hogy létrehozd vágyaid Escape Room-ját?
  1. Rendelkezünk 4 profi szabaduló szobával, amit hasonló módon fel tudunk építeni a számodra
  2. Saját pályáinkról teljes leírást készítünk, hogyan építsd fel magadnak
  3. Ha Neked van ötleted, hogy milyen témájú játékot szeretnél építeni, az sem probléma, a részleteket mi kidolgozzuk és a játékot letervezzük
  4. A saját ötletedet teljesen kivitelezzük, amelyet le is gyártunk Neked és már csak üzemeltetned kell

Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!