A játék során egy történeten keresztül a kitűzött célt (leggyakrabban egy zárt szobából való kiszabadulást) kell elérni a játéktérben fellelhető logikai, ügyességi feladványok megoldásával. A feladatok általában úgy vannak kiszámolva, hogy éppen elég legyen rá a megadott idő, így a játék folyamatos versenyfutás az órával. Kapkodni azonban mégsem érdemes, hiszen a feladatok megfejtéséhez hideg fej, higgadt gondolkodás és biztos kéz szükséges. Sok feladványt pedig lehetetlen egyedül megoldani, így nem csak saját logikádat vagy ügyességedet teheted próbára, hanem azt is, hogy hogyan tudsz együttműködni csapattársaiddal.

Természetesen, a MisztIQum megfelelő hely bármely cég csapatépítő programjára.  A szabadulós játék egyébként is az egyik legjobb választás a csapatépítésre mivel, a játék végig játszása csak is összehangolt csapatmunkával lehetséges továbbá szükség van kreativitásra, jó helyzetfelismerő és -megoldó képességre, ügyességre és kifinomult logikára. A játék folyamán a különböző feladatok megoldása,  akadályok legyőzése közelebb hozza egymáshoz az embereket és jó hangulatot eredményez.  Ezáltal remek kikapcsolódás és óriási élmény.

2-6 főre ajánlott, nagyobb létszám esetén, érdemesebb több csapatot alakítani.

Szabaduló szobáinkat 1-100 éves korig igénybe veheti bárki, aki izgalmas időtöltésre vágyik, érdemes azonban figyelembe venni, az ajánlott életkort,
az adott játéknál! 14 év alatt szülői felügyelet szükséges.

A játék során nincs ijesztgetés, nem célunk a félelem keltés. Inkább izgalmas elemeket tartalmazhat a játék, de ezekre a "Pályaismertetők" részben az adott pályánál felhívjuk a figyelmet.

Semennyire, nem ügyességi játék.

A feladatok közül egyik sem igényel lexikális tudást. A játékkal kapcsolatos és használatos tudnivalókról a Játékmester mindent elmond majd, a szabadulás kezdete előtt.

Általánosságban elmondható, hogy normál utcai öltözetben szinte valamennyi játékban jól boldogulhatunk. A legideálisabb tehát, a kényelmes utcai viselet, olyan ruha, amiben jól érzitek magatokat.

Semmit, mi biztosítunk minden szükséges kelléket a játékhoz.

Igen, a játék alatt a játékvezető kintről nyomon követi az eseményeket és szükség esetén segítséget tud nyújtani.

Ha a játékidőn belül nem sikerül kijutni, a játékvezető kiengedi a csapatot és a játéknak vége.

A foglalás módosítására vagy lemondására a foglalt időpont előtt legkésőbb 12 órával van lehetőség telefonon.

A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
Számlaigénylést a foglalás leadásakor szükséges előre jelezni!

A "Kapcsolat" menüpontban mellékelt térképen feltüntettük üzleteinket, illetve közelben található parkolási lehetőségeket is.