Nehézség
2-6
Ajánlott létszám
60
Időtartam
14+
Ajánlott életkor

KOOPERATÍV SZABADULÓSZOBA - A feladatotok túszok, hogy visszanyerjétek a szabadságotokat kooperatív, ügyességi és logikai próbákon keresztül!

Egy titokzatos emberrabló áldozatait megszállottan a szabadság értékére akarja megtanítani úgy, hogy egymásnak ismerős embereket rabol el, és hajmeresztő játékra kényszeríti őket, melynek tétje: a saját szabadságuk.
Az áldozatok mindegyikének komoly csapatmunkát igénylő feladványokkal kell megküzdenie azért, hogy kiszabadítsák TÁRSAIKAT, majd saját magukat és végül közösen visszanyerjék megszokott életüket. Azonban ha nincs összefogás és akár csak az egyik túsz nem hajlandó a kooperációra, örökre az emberrabló foglyai maradhatnak...

A "Túszjátszma" minden idők legkooperatívabb szabadulószobája, ahol a legtöbb feladvány megoldásához min. 2 játékos szükséges. A játék során minden eddiginél nagyobb együttműködésre van szükség, ugyanis a pályát egy rácsfal szeli ketté. Ahhoz, hogy egyik térfélről a másikra jussunk, nem csak magunkon, de a társainkon is segítenünk kell, majd közösen kell megtalálnunk a kiutat.

A pálya a "nehéz" kategóriába tartozik, így a kihívást kereső vagy rutinosabb játékosoknak ajánljuk.

Ajánlott létszám max. 5 fő a játékra, ennek oka, hogy mindenki kényelmesen elférjen a pályán és ki tudja venni a részét a feladatokból.

Némelyik feladványhoz szükség van magyar nyelvtudásra, viszont sok feladathoz nem, így bárki tud érvényesülni a játékban.

A játék izgalmas, helyenként akár ijesztő elemeket is tartalmazhat, így 14 éven felülieknek és a "merészebb" játékosoknak ajánljuk elsősorban (14 éves kor alatt felnőtt felügyelet szükséges).

Túszjátszma