Nehézség
2-6
Ajánlott létszám
60
Időtartam

KINCSKERESŐS SZABADULÓSZOBA - A feladatotok kincskeresők, hogy visszaszerezzétek az emberiség legféltettebb kincsét, logikai, ügyességi és keresgélős próbatételeken keresztül!

Svarcer, a városi alvilág egyik legismertebb alakja,végrehajtotta az évszázad legnagyobb rablását: ellopta az emberiség legféltettebb kincsét...
A zsákmányt saját házában rejtette el, így ahhoz, hogy visszaszerezzétek az emberiség számára, BETÖRŐKNEK kell állnotok!
Mielőtt belevágtok, nem árt ha tudjátok, hogy Svarcer nem egy hétköznapi bűnöző és az otthona sem az! Számított rátok, így amíg Ő távol van egy kelepce vár Titeket, valamint a házban számtalan csapda és kihívás. Tolvajunk azonban fair játékos is: azoknak, akik túljárnak a csavaros eszén, hagyott egy egérutat! Ha sikerül bejutnotok a házba, kiállni a próbákat, megszerezni a kincset és még a kiutat is megtalálni, mielőtt hazaérne az embereivel, talán még a szabadságotok is megmarad...

A „Reszkessetek Betörők!” egy izgalmas kincskeresős játék, ahol sok logikai feladvánnyal, de „keresgélős”, asszociációs és ügyességi feladványokkal is találkozhatnak a játékosok. A szoba külön érdekessége, hogy a "betörőknek" nem csak kijutni, de már eleve bejutni a pályára is feladatuk.

Ajánlott létszám max. 6 fő a játékra, ennek oka, hogy mindenki kényelmesen elférjen a pályán és ki tudja venni a részét a feladatokból. Ennél a pályánknál fokozottan igaz: nagyobb létszám, nagyobb kijutási esélyt jelent.

Némelyik feladványhoz szükség van magyar nyelvtudásra, viszont sok feladathoz nem, így bárki tud érvényesülni a játékban.

A játék minimálisan ijesztő, de inkább izgalmas elemeket tartalmazhat. Ezek, illetve humorosabb elemei miatt is ajánljuk a játékot születésnapra, névnapra, leány vagy legénybúcsúra!

14 éves kor alatt legalább egy felnőtt felügyelet szükséges.

Reszkessetek Betörők!