Nehézség
2-6
Ajánlott létszám
90-120
Időtartam

Veszprém egyetlen szabadtéri nyomozós játéka, ahol a játéktábla a világ legnagyobb szabadulószobája, az egész város.

Veszprém szívében apró jeleket, rejtvényeket, nyomokat hagytunk hátra, melyeket követve egy igazán különleges kalandban lehet részetek...

Nyomozás közben ráadásul még a város nevezetességeit is felfedezhetitek! A játék olyan utakon visz végig, ahol lehet, hogy már jártatok, de olyan kis apróságokat kell észrevenni, amikre korábban biztosan nem figyeltetek...olyan titkos nyomokat kell követni, amelyek mindenki más elől rejtve vannak, és csak azok láthatják meg őket, akik tudják, hogy mit keressenek!

A játékhoz nem kell mást tenned, mint összeszedni egy szuper csapatot és a tőlünk kapott eszközökkel nyakatokba venni a várost. A kalandba bármikor belevághattok, nincs időkorlát sem, így akármikor félbe is hagyhatjátok (pihenhettek, ebédelhettek, stb.). Ha szeretitek a különleges kalandokat, a kincskeresést és a fejtörős feladványokat, szerettek csapatban játszani és nem ijedtek meg 1-2 km sétától, ne habozzatok!

Egy régóta körözött, magát Mr. Anonymusnak hívó sorozatgyilkos tartja rettegésben Veszprém utcáit. Az utóbbi időben több ember is nyomtalanul eltűnt…a rendőrség azt gyanítja, Anonymus állhat a dolgok hátterében…

A zsaruk Titeket bíztak meg nyomozócsapat, hogy az ügy végére járjatok és elkészítsétek róla a személyleírást. Mint minden sorozatgyilkos, ő is szereti, ha a sarkában vannak, így rengeteg nyomot hagyott maga után a városban… kövessétek ezeket, olvassatok a jelekből és fejtsétek meg a feladványait!

Csupán 48 óránk van kézre keríteni Anonymust, de ha sikeresen végigjárjátok a korán sem egyszerű utat, minden kérdésre választ kaptok...

Sok sikert nyomozócsapat!

- Egy általatok választott időpontban vehetitek át üzletünkben a játékhoz szükséges kezdőcsomagot (intsrukciók, eszközök, stb.).

- A nyomozás innen indul, de nem kötelező ebben az időpontban belekezdenetek: 48 óra áll rendelkezésetekre, hogy teljesítsétek a kihívást.

- A játékot 6-nál nagyobb létszámmal is van lehetőség játszani, ebben az esetben több kezdőcsomagra lesz szükségetek.

Mr. Anonymus