CSAPATÉPÍTÉS SZABADULÓS JÁTÉKKAL


A szabaduló szobákban az együtt működés az egyetlen megoldáshoz vezető út, így a kihívásban minden egyes tagnak részt kell vennie.

A rendelkezésre álló idő alatt a legkülönbfélébb feladványokat kell megoldani, izgalmas feladatokat végrehajtani, méghozzá a csapattársakkal közösen!
Ha a csapat tagjai külön-külön próbálnak boldogulni és nem hajlandóak a csapatmunkára, akkor vesztésre vannak ítélve…Egy szabadulós játék adta izgalom remek lehetőség a csapatépítésre baráti társaságoknak, kollégáknak, osztálytársaknak, a családnak.
fg1.png

SZÜLETÉSNAP / NÉVNAP

Tegyétek emlékezetessé a születésnapi vagy névnapi bulit, ünnepeljétek nálunk a neves alkalmat! Hozzatok tortát, pezsgőt, ajándékokat és mi berakjuk a játékba, hogy az ünnepeltnek kelljen megtalálnia azokat!

LEÁNY/LEGÉNYBÚCSÚ

Búcsúztassátok nálunk a vidám leány/legény éveket, adjatok még egy kis szabadságot "hősünknek"! Hozzatok ajándékokat, italokat vagy bármilyen általatok kifundált feladványt és mi feldobjuk vele a szabadulás élményét!

03.jpg
01.jpg

CSAPATÉPÍTŐ CÉGES RENDEZVÉNYEK

Közös szabadulás a kollégákkal: Az adrenalin az egekbe tör, a tagok levetik álarcaikat, és gátlásaiknak is búcsút mondanak. Ilyen környezetben 
sokkal könnyebb a közös hangot megtalálni. A csapatépítés haszna tehát nem csak a szórakozás örömében testesül meg, hanem hosszú távon a 
mindennapokra is pozitív hatást gyakorol. Pontosan hogyan?
-Javul a csoport kommunikációja: gyorsabb, gördülékenyebb információátadás válik lehetővé.
-A képességek megismerése hatékonyabb feladatleosztással és munkaszervezéssel jár.
-Nő a bizalom, így lehetőség nyílik egy támogatóbb környezet kialakítására, ami összességében csökkenti a munkahelyi stresszt.
A kiszabadulós játékok közben a játékosok mindegyike ismeretlen szituációban találja magát, így a munkatársak teljesen új oldalukról ismerhetik 
meg egymást. Itt sem a fizikai erő, sem a lexikális tudás nem számít, csakis a józan paraszti ész, a logika és a koncentrált lélekjelenlét.

team-971343_960_720.png
Joomla SEF URLs by Artio