Nehézség
2-6
Ajánlott létszám
korlátlan
Időtartam

OTTHONI SZABADULÓSZOBA - Saját készítésű mobil szabadulós játék, amivel könnyedén az otthonodban is remekül szórakozhattok barátaiddal, családtagjaiddal

Mi is az az OTTHONI SZABADULÓS JÁTÉK?

A játék abban különbözik a már megszokott szabadulós játékoktól, hogy ez egy kisebb, haza vihető változat, ahol nincsen fő és időkorlát sem!

Maga a játék egy abszolút nem hétköznapi "társas játék", ugyanis a szabadulós játékok tematikáját követi. Itt is különböző feladványokkal kell megbirkóznotok, nagyrészt ügyességi és logikai feladatokkal, zárakkal, ördöglakatokkal, fejtörőkkel, titokdobozokkal.

Tökéletes tehát családi programnak, születésnapi bulihoz, utazáshoz, csapatépítésre, az esti bulihoz vagy csak egy felejthetetlen élménynek!

A játék elsőre egész egyszerűnek tűnik. A csapat egyik tagja fogságba kerül, mégpedig úgy, hogy a "szabadulós ládában" talált bilincset ráadjátok. Ezután kezdetét veszi a játék, a többiek feladata az Ő kiszabadítása, a kulcs megszerzése, ami akkor sikerülhet, ha EGYÜTT kiálljátok az összes próbát és megoldjátok a titkos ládikában található feladványokat.
Ugye milyen egyszerűnek tűnik? Közel sem az!