Nehézség
2-6
Ajánlott létszám
korlátlan
Időtartam

MOBIL SZABADULÓS JÁTÉK - Szervezz vacsorát és hívd meg a barátaidat vagy a családot, a rejtélyt és a szórakozást mi biztosítjuk!

Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok otthon, egy étteremben, vagy ahol éppen a kedvetek tartja? A vacsoránál a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megoldani rejtélyünket és ehhez az asztaltársaságoddal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb, melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek és legvégül a Rejtélyhez.

A játék minimális előkészületeket igényel, melyhez természetesen adunk segítséget Neked, az este vendéglátójának. Te is ugyanúgy részt vehetsz a játékban, mint a többiek, vagy dönthetsz úgy is, hogy külső szemlélőként figyeled az este történéseit, birtokodban a feladványok helyes megfejtéseivel. A játékhoz minden szükséges eszközt és hozzávalót biztosítunk, melyhez a „Szabadítsatok ki!” otthoni szabadulós játékunkhoz hasonlóan, szintén bérelhető formában juthatsz hozzá.

A vacsorához érkező vendégek megérkeznek és helyet foglalnak. Az este házigazdája készségesen felszolgálja a vacsora előtti italokat, majd mire már mindenki felszabadultan élvezi a másik társaságát, hirtelen előkerül az, amiért ma mindenki itt van: egy meghívó, egy boríték, melyen az alábbi felirat olvasható: „Meghívás egy misztikus vacsorára”. A vendégek ekkor tudják meg, hogy a mai vacsora, nem egy hétköznapi vacsora lesz. Ha nem vigyáznak, egy életre megemlegethetik! Az asztalnál hirtelen előkerül egy kulcs…majd valaki egy papirost talál, rajta egy talánnyal…az egyik vendég szalvétáján egy kód olvasható…mi folyik itt?! Ha igazak a meghívóban írtak, jobb lesz követni a nyomokat és sietni, ugyanis, ha nem sikerül a vacsora végére megoldani a rejtélyt, beláthatatlan következményei lehetnek az estének…

A játékban résztvevő csapatok külön asztalnál foglalnak helyet. Minden asztal, egy csapatot alkotva játszik az este folyamán és versenyez a többi asztal résztvevőivel. A feladványok minden asztalnál megegyeznek, így a játék célja, minél gyorsabban megoldani azokat, a többi csapatot megelőzve. A játéknak egy asztal lehet a győztese.