OTTHONI SZABADULÓS JÁTÉK
Mi is az az OTTHONI SZABADULÓS JÁTÉK?


Ez egy új, saját fejlesztésű, mobil szabadulós játék, amivel könnyedén az otthonodban is remekül szórakozhattok barátaiddal, családtagjaiddal.

A játék abban különbözik a már megszokott szabadulós játékoktól, hogy ez egy kisebb, haza vihető változat, ahol nincsen fő és időkorlát sem!

Maga a játék egy abszolút nem hétköznapi "társas játék", ugyanis a szabadulós játékok tematikáját követi. Itt is különböző feladványokkal kell megbirkóznotok, nagyrészt ügyességi és logikai feladatokkal, zárakkal, ördöglakatokkal, fejtörőkkel, titokdobozokkal.


Tökéletes tehát családi programnak, születésnapi bulihoz, utazáshoz, csapatépítésre, az esti bulihoz vagy csak egy felejthetetlen élménynek!

otthon szabadulós játék veszprém misztiqum


A játék elsőre egész egyszerűnek tűnik. A csapat egyik tagja fogságba kerül, mégpedig úgy, hogy a "szabadulós ládában" talált bilincset ráadjátok. Ezután kezdetét veszi a játék, a többiek feladata az Ő kiszabadítása, a kulcs megszerzése, ami akkor sikerülhet, ha EGYÜTT kiálljátok az összes próbát és megoldjátok a titkos ládikában található feladványokat.

Ugye milyen egyszerűnek tűnik? Közel sem az! 

E-MAIL CÍM:
NÉV:
ADATOK:

FOGLALÁS


A foglaláshoz, az E-MAIL CÍMED és a NEVED mellett, ne felejtsd el az Adatoknál megadni a TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGEDET, valamint a DÁTUMOT, amikorra le szeretnéd foglalni a játékot!

E-mailben visszajelzünk Neked, ha a foglalás teljesült. 
ÁRAINK


A játék ára: 10.000 Ft/nap
A foglalás lehetséges telefonon is:  06 70/231 7070
A játék átvételére a helyszínen 10 és 20 óra között van lehetőség, egy előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben a mai napon szeretnéd lefoglalni a játékot, kérünk keress minket telefonon!
otthoni szabadulós játék misztiqum
Ha bármiben a segítségedre lehetünk, keress minket bizalommal: 06 70/231 7070
Joomla SEF URLs by Artio